Over Wizga

Wizga is een full-service webdesign bureau die sinds 2005 gevestigd is in Heerenveen. Onze uitgebreide kennis van usability en vindbaarheid op het web maakt ons een gedegen partner voor het ontwerpen, programmeren, onderhouden en promoten van uw website.

Wij kunnen de online aanwezigheid van uw bedrijf van A tot Z verzorgen. Dit begint met het ontwerp van een uniek en professioneel webdesign, compleet met foto's, teksten en interactieve toepassingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere: Search Engine Marketing, zoekmachine optimalisatie, hosting, webwinkels en het ontwerp van complete huisstijlen en drukwerk.

Onze oplossingen zijn schaalbaar en groeien met uw behoeften mee.

Wij ontwerpen en ontwikkelen innovatieve Internet oplossingen van hoogwaardige kwaliteit, met extra aandacht voor usability en vindbaarheid, ongeacht hoe groot of klein het project. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden op Internet gebied. Wij zijn actief in open-source oplossingen maar hebben ook een eigen gemaakt CMS genaamd Backpage. Hiermee kunnen wij snel en rendabel maatwerk voor u realiseren.

Wizga Internet Solutions sitemap, disclaimer & privacyverklaring
Alle rechten voorbehouden © Wizga Internet Solutions 2005 - 2022