MKB website Starterspakket compleet

Wizga Internet vindt dat elke onderneming van begin af aan professioneel moet kunnen starten.

Speciaal voor starters en aspirant ondernemers hebben wij daarom voor een gereduceerd tarief een MKB website Starterspakket samengesteld.

Wij ontwerpen uw nieuwe website met als uitgangspunten uw bedrijfslogo en persoonlijke wensen/doelen. In combinatie met ons eigen gemaakte content management systeem Backpage kunt u met gemak zelf uw website beheren. Ook wanneer u geen technische kennis heeft op het gebied van internet.

 

Hoe werkt het?

  1. Oriëntatiefase: Door middel van een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en geven aan of deze realiseerbaar zijn binnen het MKB website Starterspakket .
  2. Conceptfase: U levert globale teksten, foto's en de huisstijl van uw bedrijf. Wij ontwerpen een concept website met daarbij een sitemap waarin de structuur van de website wordt weergegeven.
  3. Aanpassingen: U krijgt het concept ontwerp te zien en geeft aan welke onderdelen u aangepast wilt hebben.
  4. Technische realisatie: Het concept ontwerp wordt door ons omgezet in een werkende website. Dit proces kunt u live volgen waardoor aanpassingen in een vroeg stadium aangekaart kunnen worden.
  5. Afronding: Na uw definitieve goedkeuring wordt de website beschikbaar gesteld voor publiek.

Kosten MKB website Startpakket € 1195,-

De kosten voor het ontwerpen van een nieuwe website, volgens bovenstaande omschrijving, bedragen € 1195,-, ex. btw. Hosting en domeinnaamregistratie zijn het eerste jaar gratis.  

Domeinnaamregistratie

Uw domeinnaam, de naam waarop u via het internet bereikbaar bent, kunnen wij voor u registreren. Een .nl domeinnaam kost €12,15,- ex. btw per jaar. (Het eerste jaar is deze gratis)

Hosting

De hosting is tevens het eerste jaar gratis. Een standaard hostingpakket van kost € 43,95 ex. btw per jaar.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw website is belangrijk voor het goed functioneren van de site op langere termijn. De ontwikkelingen op het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om uw website up to date te houden wat betreft technieken etc. Bij elke website die we bouwen kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen ervoor dat uw website goed blijft werken door essentiële updates uit te voeren aan het systeem.

De kosten van een onderhoudscontract zijn afhangelijk van uw website en welke functionaliteiten deze heeft. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Wizga Internet Solutions sitemap, disclaimer & privacyverklaring
Alle rechten voorbehouden © Wizga Internet Solutions 2005 - 2022